Play
Slider

MËRKURËN NË IZI'S APARTMENT

DENIK PRIZRENI

IKONA

REZERVO2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 MENYJA

 

 

Biftek me perime
Specialitet nga Apartment197. Shije magjepse në një ambient të rehatshëm dhe ne qendër të qytetit
File pule me sos
Specialitet nga Apartment197. Shije magjepse në një ambient të rehatshëm dhe ne qendër të qytetit  
Karkaleca fruta deti 
Specialitet nga Apartment197. Shije magjepse në një ambient të rehatshëm dhe ne qendër të qytetit
Makarona Bolonese
Specialitet nga Apartment197. Shije magjepse në një ambient të rehatshëm dhe ne qendër të qytetit  
Ramsteak me qepe
  Specialitet nga Apartment197. Shije magjepse në një ambient të rehatshëm dhe ne qendër të qytetit    

 

 Ambienti

AMBIENTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Logo Izis Transaprent bardh

 

Ndërsa po vjen vjeshta, të gjithë kërkojmë koloritin dhe atmosferën ku e njëjta përjetohet më së miri. Një ditë të bukur nga IZI'S Apartment 197, në Rrugën B. Shtatori vjen me menynë e masterchef-av që po shërbehen me mëlmesa e sezonit, pijet e koktejet më të mirë dhe natyrisht nata që din të jetë gjithmonë unike. Jeni në vendin e duhur IZI'S Apartment 197

Rezervimet në +383 43 555 515 / +383 44 555 553